Hüseyin kara
Konu : Kalite
Mesaj: Nano teknoloji ile üretilmiş.Bu cihazın benekliğinden beri izleyicisiydim.Üç yıllık bir çalışma sonrası harikabir yazılım geliştirilerek son halını almıştır.İlk kullanıcı olmam nedeniyle.Cihazin kullanılması çok kolay.İki üç çeşit programlı.bir alettir.Yıllar önce ABD deydim.2010 da döndüm 7 yıl kaldım.Dedektör türü cihazlarla karşılaştım..Ama satıcılara yahu kardeşim toprağın altını en az on metre rontgenini çekecek alet arıyorum.Bızde yok .Bulamazsınız demişlerdi.Yıllar sonra böyle bir cihaza kavuştuk.İnan dört beşyüzbinliralık cıhazlarla boy ölçüşebilecek nitelikte bir cihazdır.Bu işe gönül verenlere tavsiye edebilirim.Bir labtap la tabanca şeklinde taşınması ve kullanımı kolay vede etkili bir cihaz...Bir kere hava ve yer ayarı diye minerallere duyarlı değil.Şaşırtmacası yok.Direk metalleri yansıtıyor.Onbeş metre derinliğe kadar analız yapabiliyorsunuz.İkimetre iki metre vegezdiğiniz alanı tekrar baştan geziyorsunuz.geniş bir alan iser altı kez sonunda test sonucunu size aynen veriyor...6,1 son yazılım çok harıka...Kullanan arkadaşlara başarılar dilerim...